Få den bedste anlægsgartner i Aarhus til at gøre arbejdet for dig

Ønsker du en anlægsgartner i Aarhus, der har mange års erfaring i faget, så er JMKA det rigtige valg. Hos os er du altid i gode hænder uanset størrelsen af din opgave – ingen opgave er for stor eller for lille til vores anlægsgartnere. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kører gerne rundt i hele Jylland, så du kan få hjælp til at skabe din drømmehave.

I vores entreprenørafdeling udfører vi følgende:

  • Alt gravearbejde, planering, niveauregulering, udgravning til sokkel og alle former for nedgravning af kabler.
  • Belægningsarbejde – fra udgravning til færdig vej, terrasse, indkørsel eller plads.
  • Vi tilbyder vores ekspertise på området og sørger altid for at kvaliteten er i top.

Vores anlægsgartnere leverer altid en høj kvalitet, når de udfører arbejdet – desuden får du en anlægsgartner, der er nærværende og imødekommende. Som din anlægsgartner sørger vi for, at dine projekter er i gode hænder.

Ring eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner i øjenhøjde – her kan du altid få en god snak med en anlægsgartner fra vores team om dine drømme og ønsker. Vi ønsker at være kundernes fortrukne anlægsgartnere, og derfor sørger vi altid for, at vores kunder er glade og tilfredse, når vi er færdige med en opgave.

Vi udfører også alle former for brolægning, så du behøver ikke få flere forskellige firmaer ind over din haveprojekt.

Vi har samlet et udpluk af vores udførte arbejde her

Have anlagt af JM Kloak & Anlæg
Stor have med terrasse og fodboldmål

ANLÆGSGARTNER I ÅRHUS MED KVALITETSSIKRING

Som anlægsgartner i Århus og resten er af Jylland går vi meget op i kvalitet og kvalitetssikring af vores arbejde. Derfor er der mange kriterier, der skal være opfyldt, når vi udfører vores arbejde. Eksempelvis skal man overveje det grundlag, som man laver inden en flisebelægning.

Opbygning af bunden bestemmer kvaliteten og holdbarheden af flisebelægningen. Korrekt udført bære lag, hvor de rigtige grustyper er anvendt, er vigtige for at undgå kørespor og sætningsskader. De opstår normalt fordi bundsikringslaget er for tyndt og afretningslaget er alt for stort (over 4 cm).

Muldjord har en dårlig bæreevne og det er derfor altid vigtigt at fjerne muldlaget. Ved almindelige indkørsler er et bære lag på 20-25 cm stabilgrus nødvendig for at opnå en langsigtet holdbarhed. Stabilgruset udlægges med fald og så det har en jævn og ret overflade efter komprimering. Afretningslaget udlægges i et ens lag, så det er ca 3 cm til at trække af i.

Som din anlægsgartner i Århus kan du være sikker på, at vi ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Vi færdiggøre ikke et projekt før, vi er sikrer på, at kvaliteten er helt i top, og det gør os til dit trygge valg af anlægsgartner i Århus.